Tekst naast handen

Hier komen kort onze successen met verwijzing naar de pagina met alle verhalen.

Bestuur

Marieke van Vliet, voorzitter

Ik ben Marieke van Vliet. Ik ben jaren werkzaam geweest in de verpleging en verzorging en in de laatste periode als praktijkopleider. Samen met mijn man Corné hebben wij drie fantastische kinderen. Na onze zoon kregen wij twee dochters, een eeneiige tweeling.

Al snel bleek dat de ontwikkeling van de onze dochters anders verliep. Voordat de meiden naar de basisschool gingen, werd duidelijk dat ze een autisme spectrum stoornis hadden. Daarna volgde de diagnose taalontwikkelings-stoornis, een licht verstandelijke beperking en moeilijk lerend niveau. Onze dochters hebben ons vooral geleerd om naar de mogelijkheden te kijken in onze constante zoektocht naar op welke manier zij in het leven kunnen staan en hoe zij kunnen leren.

Door de jaren heen heb ik en ook samen met mijn man veel trainingen en cursussen gevolgd. Twee jaar geleden heb ik besloten om het roer om te gooien en de HBO-studie Toegepaste Psychologie te volgen en ik geniet hier elk moment van.

Het zijn echter de ervaringen met mijn kinderen, andere kinderen en ouders, die mij hebben doen besluiten een stichting te starten. Omdat zij mij hebben laten zien dat met de juiste begeleiding op maat je veel mogelijkheden kunt creëren waardoor het heel goed mogelijk is om mee te doen met het reguliere aanbod in onze maatschappij.

 

Marianne Winter, secretaris

Na mijn studie HBO Office Management heb ik 18 jaar lang in diverse functies gewerkt bij een groot internationaal kantoor in de financiële dienstverlening. In die hoedanigheid trad ik ook op als directeur van een aantal vennootschappen. Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen voor mezelf, volgde ik in 2015 de opleiding tot professional organiser en startte ik mijn eigen bedrijf, MARY regelt het wel .nl®. Het jaar daarop nam ik ontslag om mij hier volledig op te richten. Een enorme stap, maar ik heb er geen seconde spijt van!

Als geboren en getogen Zaanse zorg ik graag voor rust en structuur. Dit komt niet alleen van pas in het dagelijks leven van jongeren met een autisme spectrum stoornis, maar zeker ook als secretaris. Ik heb veel zin om mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van de mooie plannen van Stichting Geef mij de Kans.

 

Sanne Mulder-van 't Hoff, penningmeester

Hoi, ik ben Sanne. Ik heb mij sinds kort toe mogen voegen aan het bestuur als penningmeester van Stichting Geef mij de Kans. Ik woon in Assendelft samen met mijn man Maikel, Isa van 11 en Joep van 8. Ik ben al 15 jaar werkzaam als boekhoudster. Eerst bij administratiekantoren en sinds een jaar als financieel manager bij een horeca bedrijf met verschillende schitterende locaties in Noord-Holland. Eind 2014 heb ik tevens mijn eigen kantoor aan huis opgericht: Van ’t Hoff Accounting.

Al staat de stichting nog in de kinderschoenen, ik heb er volle vertrouwen in dat deze succesvol gaat worden in het begeleiden en ondersteunen van kinderen met een lichte beperking. Ik ben blij mijn ervaringen mee te kunnen nemen in mijn rol als penningmeester voor deze mooie stichting.