Tekst naast handen

Hier komen kort onze successen met verwijzing naar de pagina met alle verhalen.

Onze activiteiten

Creatief (kook) café

Wij organiseren elke maand op zondagmiddag een creatief (kook) café voor jongeren vanaf 12 jaar. Wij bedenken zelf creatieve activiteiten, maar leuke ideeën van de deelnemers zijn zeer welkom. Zo wordt het een creatieve middag voor de jongeren, maar vooral door de jongeren zelf samengesteld. Wij doen ons uiterste best om leuke ideeën waar te maken.

In 2018 ben je van harte welkom op: 28 januari, 18 februari, 25 maart, 22 april, 27 mei, 24 juni, 15 juli, 23 september, 14 oktober, 25 november en 16 december. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de tijden en locatie: facebook.com/geefmijdekans.

Meer informatie? Aanmelden? Wensen en ideeën voor het creatief (kook) café? Neem contact met ons op! Wij horen heel graag van jullie.

 

Sportief

In 2016 hebben wij de sportieve handen ineengeslagen met Badminton Vereniging Swish in Krommenie. Een groepje kids is gestart met trainen op zaterdagmiddag in de reguliere jeugdgroep. Dit gebeurt met een stukje extra begeleiding vanuit de stichting. Met veel succes omdat Swish openstaat voor onze doelgroep. Er wordt met veel plezier naar hartelust getraind en nieuwe leden zijn van harte welkom. Het badmintonseizoen loopt van september tot en met april en de trainingen zijn op zaterdag.

Heb je ook zin om te badmintonnen? Kom een keer kijken of doe een keer mee met de training. Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Muzikaal popkoor

Binnenkort starten we met een popkoor voor jongeren vanaf 12 jaar. Het popkoor wordt begeleid door een enthousiaste muzieklerares.

Gebrek aan talent of ervaring is hierbij geen enkel probleem! Ook hier staat het ontmoeten van leeftijdsgenoten centraal.

Houd onze Facebookpagina facebook.com/geefmijdekans in de gaten voor de startdatum. Je kunt ook alvast per e-mail melden dat je interesse hebt. Zodra we een startdatum hebben ontvang je bericht.